Aktiviteter og arrangementer

Gl. Holte Kirke byder på en bred vifte af kulturelle arrangementer og aktiviteter for mennesker i alle aldre. Vores foredragsrække, Mad & Meninger, trækker mange til kirken, ligesom musiklivet blomstrer.

For at deltage i nedenstående arrangementer skal man udfylde en tilmeldingsformular. Man kan bestille max. 4 billetter til hvert arrangement.
Vi skal understrege, at en tilmelding på mail eller telefonsvarer ikke gælder som tilmelding!

Bemærk, at vi ikke kan garantere, at aktiviteten gennemføres, da coronasituationen er uafklaret. Melder man sig til, og arrangementet bliver aflyst, får man en mail med aflysningen. Venligst, skriv den korrekte mail i formularen.
Dato i parantes/kursiv ved hvert arrangement er sidste dag for tilmelding (s.t.dato).

Tilmeldingsformularer til arrangementer i foråret 2021:

Mad & Meninger/foredrag onsdag den 21. april kl. 19.30 (s.t. 19. april), klik HER

Danmarks befrielse, musikalsk andagt tirsdag den 4. maj kl. 19.30 (s.t. 3. maj), klik HER

Kirkefrokost søndag den 16. maj  kl. 11.30 (s.t. 11. maj), klik HER

Eftermiddagssalon torsdag den 20. maj kl. 16.30 (s.t. 17. maj), klik HER

Sang- og klaverkoncert søndag den 30. maj kl. 15.00 (s.t. 27. maj), klik HER

OBS! Klaverkoncert den 21. marts vil være uden publikum, men bliver streamet live via et link her på hjemmesiden.
Hør koncerten, klik HER
Læs mere om LIVE-koncerten HER

Pga. Covid-19 er arrangementet 'Tag livet alvorligt!' på udvalgte tirsdage i foråret 2021 i Gl. Holte Kirke
indtil videre udskudt.