Aktiviteter og arrangementer

Gl. Holte Kirke byder på en bred vifte af kulturelle arrangementer og aktiviteter for mennesker i alle aldre. Vores foredragsrække, Mad & Meninger, trækker mange til kirken, ligesom musiklivet blomstrer.

Pga. Covid-19 og de restriktioner, vi har fået fra sundhedsmyndighederne, er alle aktiviteter til og med 21. februar desværre blevet aflyst. Dette gældere også Mad & Meninger onsdag den 20. januar. Vi håber, at der vil være åbnet op for arrangementer ultimo februar, så foreløbig vil tilmelding til Mad & Meninger den 24. februar være åben - dog med forbehold for aflysning. Vi beklager.

Tilmelding til Mad & Meninger den 24. februar, klik HER

Tilmelding til koncerten Winterreise søndag den 28. februar kl. 15.00,  klik HER