Et musikalsk møde mellem børn og forældre

Der er babysalmesangDer er babysalmesang

Sutter og salmesang giver mulighed for en helt særlig kontakt mellem barnet og barnets forældre. Til levende musik på flyglet og under ledelse af en sanger og rytmikunderviser får børnene mulighed for at opleve salmerne gennem sanserne: ved at se, føle, lytte og bevæge sig. Vi synger, danser og vugger salmernes stemning ind i barnet. Kirkens smukke rum medvirker til at skabe en helt særlig oplevelse for både børn og voksne. Vi glæder os til at møde dig og dit barn.
Ved sangpædagog Eva-Louise Rønnevig og organist Elena Koukhar.
Babysalmesang foregår i kirken på tirsdage kl. 10.00-10.45. Efterårsholdet begynder 6. september.

For tilmelding via tilmeldingsformular, klik her

Hilsen fra babysalmesang

Kære babysalmere.

Ih,  hvor vi savner jer! Vi håber sådan at vi snart kan ses igen.

Vi har lavet endnu en lille hilsen til jer, som vi håber bringer glæde hos både børn og voksne.

Kærlig hilsen Eva-Louise og Bo

Fastelavnshilsen til babysalmesang

Kære babysalmere.

Vi håber at I har det godt.

Her får I en lille fastelavnshilsen, og så håber vi at vi snart kan ses igen og synge sammen.

Kh Eva-Louise og Bo

Børn og familier