Onsdag d. 27. oktober 2021, Kl. 10:30 til kl. 12:00
Signe Ahlburg, Gl. Holte Kirke. Lise Djernes Østergaard, Holte Kirke
Samtaler om sorg og savn, Holte Kirke

Denne sorgsamtalerække er for alle, der har mistet en af deres nærmeste. Det kan være svært, og man kan have brug for at tale med andre om det. Som deltager kan man tage udgangspunkt i sine erfaringer og tanker, men man bestemmer selv, hvor lidt eller meget, man vil sige. Deltagerne forpligter sig desuden til ikke at fortælle noget af det, der siges, videre. Enhver er velkommen uanset bopælssogn. Det er gratis at deltage.
Samtalerne finder sted følgende datoer: den 8. og den 22. september, den 6. og den 27. oktober samt den 10. november. Alle formiddage foregår møderne i Holte Kirkes sognegård, Solbakken 56, 2840 Holte.
Forløbet ledes af Lise Djernes Østergaard, sognepræst ved Holte Kirke og Signe Ahlburg, sognepræst ved Gl. Holte Kirke. Kontakt Signe Ahlburg for tilmelding og nærmere oplysninger på tlf.: 2151 3618 eller mail: saka@km.dk