Tirsdag d. 30. november 2021, Kl. 16:30 til kl. 18:00
Niels Brunse

Tro er ikke viden

Denne eftermiddag giver Niels Brunse, en af landets fremmeste oversættere, et bud på hvordan den religiøse dimension af tilværelsen kan udfolde sig. I det almindelige liv vil Niels Brunse gerne kunne gå i kirke uden at skulle aflevere hovedet i våbenhuset. Han er døbt og konfirmeret som det sig hør og bør for en årgang ’49, men da flower powerbevægelsen bølgede ind over landet i tresserne meldte den unge gymnasieelev sig ud af folkekirken. Vi får med udgangspunkt i hans bog, Tro er ikke viden, indblik i hvordan det kulturkristne, frie liv uden tyngden af al det religiøse ragelse stille og roligt bragte ham tilbage på kirkekontoret 28 år senere for at melde sig ind igen. Niels Brunse kalder sig i dag en art kristen kulturradikal.
Der vil blive serveret kaffe, the og kage.
Der er gratis adgang.