Onsdag d. 24. november 2021, Kl. 18:30 til kl. 21:00
David Trads
80 kr.
Mad & Meninger

I efteråret er der sat tre foredragsaftener på programmet. Bemærk, at det er nødvendigt at afhente og betale billet på kirkekontoret inden arrangementerne, enten kontant eller over MobilePay. Man kan også ringe til kirkekontoret og aftale en MobilePay (ikke på telefonsvarer!). Det er muligt alle hverdage mellem kl. 10.00 og 13.00, onsdag tillige mellem 15.00 og 17.00. Billetter kan også betales og afhentes på forhånd ved foregående foredragsaftener. Pris for måltid og foredrag: 80 kr. Drikkevarer kan købes.
Billetter købes senest mandag den 22. november kl. 13.00.

Davis Trads: Hvor er USA nu?

Efter Donald Trumps fald fra tinderne og Joe Bidens entre i Det Hvide Hus ser USA anderledes ud. Eller gør det? Hvor er USA nu efter de seneste års turbulens? David Trads er journalist og har holdt masser af foredrag om ledelse og politik, både om nationale og internationale temaer, og han er desuden en hyppigt brugt ordstyrer og moderator.