Onsdag d. 22. september 2021, Kl. 18:30 til kl. 21:00
Dennis Nørmark
80 kr.
Mad & Meninger

I efteråret er der sat tre foredragsaftener på programmet. Bemærk, at det er nødvendigt at afhente og betale billet på kirkekontoret inden arrangementerne, enten kontant eller over MobilePay. Man kan også ringe til kirkekontoret og aftale en MobilePay (ikke på telefonsvarer!).
Det er muligt alle hverdage mellem kl. 10.00 og 13.00, onsdag tillige mellem 15.00 og 17.00. Billetter kan også betales og afhentes på forhånd ved foregående foredragsaftener. Pris for måltid og foredrag: 80 kr. Drikkevarer kan købes.
Billetter købes senest mandag den 20. september kl. 13.00.

Dennis Nørmark: Hvem er vi danskere egentlig?

Vi synes ikke selv, vi er særligt specielle her i Danmark, men det er ikke, hvad andre mener om os. Faktisk har vi som danskere i høj grad brug for at blive bekendt med vores egne blinde vinkler, for hvad er det ved vores egen adfærd, som er anderledes, udfordrende og i hvert fald underligt for dem der ser på os udefra? Noget kunne nemlig tyde på, at vi på mange områder er ret anderledes fra resten af verden. I dette foredrag gives et underholdende og informativt indblik i, hvad særligt udlændinge oplever i mødet med os. Hvad er særligt for denne lille stamme? Og hvordan påvirker det den måde, vi mødes på arbejdspladsen på, privat og i den måde vi møder hinanden på i hverdagen? Dennis Nørmark er antropolog og har skrevet en lang række bøger. Han er en flittig foredragsholder og har medvirket i talrige programmer, både i radioen og i tv.