Begivenheden har allerede fundet sted.

Tirsdag d. 16. februar 2021, Kl. 15:00 til kl. 16:30
Maria Santana, idrætsinstruktør. Jannik Theilgaard, sognepræst
Tag livet alvorligt! UDSKUDT

Brug dine tirsdage på at tage livet alvorligt! Eftermiddagene er for alle med en alvorlig sygdom, og som har lyst og mod til at sætte kroppen og sindet i bevægelse.
Gruppen samles hver tirsdag på kirkepladsen, hvorefter idrætsinstruktør Maria Santana vil sætte gang i en stribe underholdende fodboldlege med fællesskabet i centrum.
Hver anden tirsdag afsluttes i kirken, hvor sognepræst Jannik Theilgaard vil indlede med et oplæg med det mål at inspirere de deltagende til at dele, hvad de måtte have på hjerte. I kirken afsluttes med en kop kaffe og en hyggesludder. Der er plads til 9 deltagere, og det er gratis at være med. Første gang er den 19. januar. Forløbet vil vare til den 1. juni. For tilmelding kontakt Maria Santana på tlf.: 4075 0434 eller mail: mail@mariasantana.dk.