Tirsdag d. 26. januar 2021, Kl. 15:00 til kl. 16:30

Brug dine tirsdage på at tage livet alvorligt! Eftermiddagene er for alle med en alvorlig sygdom, og som har lyst og mod til at sætte kroppen og sindet i bevægelse.
Gruppen samles hver tirsdag på kirkepladsen, hvorefter idrætsinstruktør Maria Santana vil sætte gang i en stribe underholdende fodboldlege med fællesskabet i centrum.
Hver anden tirsdag afsluttes i kirken, hvor sognepræst Jannik Theilgaard vil indlede med et oplæg med det mål at inspirere de deltagende til at dele, hvad de måtte have på hjerte. I kirken afsluttes med en kop kaffe og en hyggesludder.
Første gang er den 19. januar. Forløbet vil vare til den 1. juni. For tilmelding kontakt Maria Santana på tlf.: 4075 0434 eller mail: mail@mariasantana.dk.

Tag livet alvorligt!
Maria Santana, idrætsinstruktør. Jannik Theilgaard, sognepræst