Søndag d. 17. januar 2021, kl. 15:00

Nytårskoncert: På tværs – et musikalsk træf på tværs af tid, instrumenter og genrer

En særlig festlig koncert venter denne søndag eftermiddag, hvor trompetisten Klaus Bjørn Olsen har inviteret en række blændende musikere til et musikalsk træf på tværs af tid, instrumenter og genrer. For det første har han inviteret sin instrumentkollega Gerard Presencer, international jazzsolist og medlem af DR Big Band, derudover Kgl. Kapel Musicus Per Jensen på slagtøj samt Sven Verner Olsen, der er organist i Jesuskirken i København. Musikken tager afsæt i trompetens udviklingshistorie fra middelalderens mørke frem til et nutidigt udtryk, der klinger af tradition og nyskabelse.
Ved koncerten spilles der musik af blandt andre Bach, Bovet, Bjørn Olsen og Ziehrer.
Bemærk, at der gratis adgang, men tilmelding er nødvendig på kirkens hjemmeside. Tilmeldingen åbner den 4. januar.

Nytårskoncert
Klaus B. Olsen, trompet. Gerard Presencer, trompet. Per Jensen, slagtøj. Sven V. Olsen, organist
Gratis. Tilmelding på www.glholtekirke.dk