Onsdag d. 18. november 2020, Kl. 19:30 til kl. 21:00

Guldalderens billeder
Foto: Tina Agnew

OBS! Arrangementet er udsolgt.

Guldalderens billeder har altid optaget en særlig plads i danskernes bevidsthed. Men hvorfor? Og hvad kendetegner guldalderkunsten? Bente Scavenius er mag. art. i kunsthistorie, kunstkritiker og forfatter. Bente Scavenius har modtaget Rosenkjærprisen for fremragende formidling, har været medlem af Kulturrådet for Børn, censor ved Købehavns og Aarhus Universitet. Hun er forfatter til en lang række bøger om kunst.

Bemærk! Vigtigt at læse for sæson efterår 2020:
På baggrund af Corona-pandemien og de retningslinjer, som sundhedsmyndighederne har udstukket, kan Gl. Holte Kirke desværre ikke tilbyde vores sædvanlige, meget hyggelige spisning før selve foredraget i Stjernesalen.
Foredraget starter kl. 19.30 og vil nu foregå i vores kirkesal, hvor der vil være plads til 80 tilhørere. Foredraget vil være gratis.
Tilmelding:
Fra tirsdag den 1. september kan man tilmelde sig ved personligt fremmøde eller pr. telefon til kirkekontoret på tlf.nr.: 4589 2231 i kontorets åbningstid: mandag - fredag kl. 10.00 - 13.00, onsdag tillige kl. 15.00 - 17.00.
Man kan bestille max. 4 billetter til hvert arrangement.

(Mad) & Meninger
Bente Scavenius