Onsdag d. 18. november 2020, Kl. 16:00 til kl. 16:45

Babysalmesang og Kirkerytmik får ny form

OBS! Pga. Corona er der pladsbegrænsning på holdene: max. 10 børn.
KIRKERYTMIK-HOLDET ER FULDT. Skriv dig på venteliste her: organist@glholtekirke.dk

Pga. corona-smittestigning er vi desværre nødt til at træffe nye foranstaltninger i forhold til kirkens børne/familietilbud.

Følgende ændringer træder i kraft foreløbig frem til december:

• Undervisningen vil foregå i Stjernesalen (kirkens foredragssal), hvor der er god mulighed for udluftning.
  • Adgang bliver via sidedøren, som findes ved at passere den hvide havelåge til venstre for kirkens hovedindgang, og fortsætte til man når salen.
  • Der vil stå spritapparat ved indgangen, og dette skal benyttes af alle før adgang.
  • Der indføres en max. grænse på 10 børn pr. gang med ledsagelse af én voksen.
  • Man tilmelder sig til hele halvårsforløbet, og melder afbud hvis man er forhindret i at være med til en time.
  • Barnet og den voksne deler en ”ø”, som man i videst muligt omfang skal blive på. Disse ”øer” erstatter den store centrale måtte, og de vil være placeret med den korrekte afstand til hinanden.
  • Der vil ikke blive serveret forfriskninger som normalt, og børnecafé er sat på pause indtil videre.

Herudover er det alles ansvar at vi alle kan være trygge sammen – med social afstand.

Kirkerytmik er for de 1-3 årige og deres forældre eller bedsteforældre. Syng, leg og lær med dit barn. Vi synger salmer og sange, siger remser, bruger fantasien og kroppen, danser, leger og lytter og bruger forskellige rekvisitter. Sang og musik stimulerer barnets sansemotorik og dets følelsesmæssige, sociale og sproglige udvikling, og netop gennem musikalsk aktivitet kan man knytte glade og varme oplevelser til salmerne og kirkerummet for både børn og voksne. Undervisere: musikpædagog Bettina C. Rasmussen og organist Bo Riemer. Info og kontakt: Bo Riemer, tlf.: 6165 4918 eller mail: organist@glholtekirke.dk

OBS! Før vi går i gang, er alle velkomne til at være med i vores Børnecafé, der åbner kl. 15.30 i Konfirmandstuen.

Kirkerytmik
Bettina C. Rasmussen, underviser, Bo Riemer, pianist