Tirsdag d. 24. november 2020, Kl. 10:00 til kl. 10:45

Babysalmesang og Kirkerytmik får ny form

OBS! Pga. Corona er der pladsbegrænsning på holdene: max. 10 børn.
KIRKERYTMIK-HOLDET ER FULDT. Skriv dig på venteliste her: organist@glholtekirke.dk

Pga. corona-smittestigning er vi desværre nødt til at træffe nye foranstaltninger i forhold til kirkens børne/familietilbud.

Følgende ændringer træder i kraft foreløbig frem til december:

• Undervisningen vil foregå i Stjernesalen (kirkens foredragssal), hvor der er god mulighed for udluftning.
  • Adgang bliver via sidedøren, som findes ved at passere den hvide havelåge til venstre for kirkens hovedindgang, og fortsætte til man når salen.
  • Der vil stå spritapparat ved indgangen, og dette skal benyttes af alle før adgang.
  • Der indføres en max. grænse på 10 børn pr. gang med ledsagelse af én voksen.
  • Man tilmelder sig til hele halvårsforløbet, og melder afbud hvis man er forhindret i at være med til en time.
  • Barnet og den voksne deler en ”ø”, som man i videst muligt omfang skal blive på. Disse ”øer” erstatter den store centrale måtte, og de vil være placeret med den korrekte afstand til hinanden.
  • Der vil ikke blive serveret forfriskninger som normalt, og børnecafé er sat på pause indtil videre.

Herudover er det alles ansvar at vi alle kan være trygge sammen – med social afstand.

Babysalmesang er for 0-1 årige og deres forældre eller bedsteforældre. Til levende musik på flyglet og under ledelse af en sanger og rytmikunderviser giver vi børnene mulighed for at opleve salmerne gennem sanserne: ved at se, føle, lytte og bevæge sig. Vi synger, danser og vugger salmernes stemning ind i barnet. Kirkens smukke rum medvirker til at skabe en helt særlig oplevelse for både børn og voksne. Musik stimulerer det lille menneskes udvikling og giver de voksne et fredfyldt åndehul. Salmerne og sangene kan du også bruge derhjemme f.eks. til godnatsange. Vi glæder os til at møde dig og dit barn. Ved Eva-Louise Rønnevig, sangpædagog, og Bo Riemer, pianist. Info og kontakt: Bo Riemer, tlf.: 6165 4918 eller mail: organist@glholtekirke.dk.

Eva-Louise Rønnevig, underviser, Bo Riemer, pianist
Sted Gl. Holte Kirke, 4000 Roskilde