• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 16. september 2020, Kl. 19:30 til kl. 21:00

Livet er ikke en strøgtur.

OBS! Arrangementet er udsolgt.

Dette foredrag er baseret på bogen med titlen 'Livet er ikke en strøgtur og med brevkassespørgsmål og -svar fra årene 1924 - 2000'. Bogen er en livlig kulturhistorisk pejling af danske kvinders, og mænds, liv og roller igennem 75 år. Lone Kühlmann er journalist og forfatter og en professionel, humoristisk, provokerende foredragsholder og debattør.

Bemærk! Vigtigt at læse for sæson efterår 2020:
På baggrund af Corona-pandemien og de retningslinjer, som sundhedsmyndighederne har udstukket, kan Gl. Holte Kirke desværre ikke tilbyde vores sædvanlige, meget hyggelige spisning før selve foredraget i Stjernesalen.
Foredraget starter kl. 19.30 og vil nu foregå i vores kirkesal, hvor der vil være plads til 80 tilhørere. Foredraget vil være gratis.
Tilmelding:
Fra tirsdag den 1. september kan man tilmelde sig ved personligt fremmøde eller pr. telefon til kirkekontoret på tlf.nr.: 4589 2231 i kontorets åbningstid: mandag - fredag kl. 10.00 - 13.00, onsdag tillige kl. 15.00 - 17.00.
Man kan bestille max. 4 billetter til hvert arrangement.

(Mad) & Meninger
Lone Kühlmann