Onsdag d. 16. oktober 2019, Kl. 16:00 til kl. 16:45

Kirkerytmik er for de 1-3 årige og deres forældre eller bedsteforældre. Syng, leg og lær med dit barn. Vi synger salmer og sange, siger remser, bruger fantasien og kroppen, danser, leger og lytter og bruger forskellige rekvisitter. Sang og musik stimulerer barnets sansemotorik og dets følelsesmæssige, sociale og sproglige udvikling, og netop gennem musikalsk aktivitet kan man knytte glade og varme oplevelser til salmerne og kirkerummet for både børn og voksne.  Undervisere: musikpædagog Amalie Benzon og organist Bo Riemer. Tilmelding, kontakt og info: Amalie Benzon, tlf.: 2829 0047 / mail: amabenzon@gmail.com.

OBS! Før vi går i gang, er alle velkomne til at være med i vores Børnecafé, der åbner kl. 15.30 i Konfirmandstuen

Amalie Benzon, sangpædagog. Bo Riemer, organist