Lørdag d. 7. december 2019, Kl. 12:00 til kl. 16:00

Traditionen tro inviterer Gl. Holte Kirke til julemarked. I år bliver det den 7. december, lørdag før 2. søndag i advent. Vedbæk Garden spiller indenfor i kirken kl. 12.00, hvorefter viceborgmester Erik Mollerup holder tale og åbner markedet.
Der vil være boder med håndarbejde, kunsthåndværk, juledelikatesser, pileflet, læderarbejde, smykker, keramik, amerikansk lotteri, æbleskiver & gløgg, og meget mere. I konfirmandstuen er der engleværksted, og man kan købe honninghjerter, som konfirmanderne pynter. Hele overskuddet går til julehjælp i Gl. Holte Sogn.
I kirkerummet vil der være musik og underholdning, hvor vi starter med julefællessang kl. 12.30. Derefter er der underholdning ved Rudersdal Musikskole, der er sang og klaver med Rie Hagbard, Isabella Kragerup under akkompagnement af Bo Riemer, og Trørødskolens børnekor går Luciaoptog.

Gratis adgang