• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 18. august 2019, Kl. 15:00 til kl. 17:00

Rudersdal Sommerkoncerter kan i år præsentere hele to verdenspremierer i Gl. Holte Kirke. De to internationalt anerkendte komponister, ægteparret Elena Firsova og Dmitri Smirnov, der selv vil overvære koncerten, har hver skrevet en klaverkvartet, som uropføres denne eftermiddag. En af de populæreste klassikere fra det russiske repertoire, Polovetserdanse fra operaen Fyrst Igor af Borodin, vil også blive spillet. Dansk musik er repræsenteret med et værk af Nicklas Schmidt, der tog vejen direkte fra Kolding Musikskole til konservatoriet i Skt. Petersborg. Her fik han chancen for at blive oplært i den dramatiske russiske musiktradition, og det gør han brug af i dag, hvor han er en af Danmarks mest succesfulde filmkomponister. Senest er han aktuel med musikken til Den Unge Astrid. Den russiske musik er kendt for en ubønhørlig voldsomhed og en isnende skønhed, og som lytter bliver man altid grebet af intensiteten. Rudersdal Kammersolister består af violinisten Christine Pryn, bratschisten Mina Fred, cellisten Gustav Ölmedal. Manuel Esperilla sidder ved flyglet.
Billetter á 150 kr. kan købes i forsalg på rudersdalsommerkoncerter.dk eller også i døren på dagen.

Rudersdal Kammersolister
Gammel Holte Kirke