Onsdag d. 13. november 2019, Kl. 18:30 til kl. 21:00

Jørn Henrik Petersen: Den danske velfærdsstat og Luther – er der en sammenhæng?

Velfærdsstaten er under nedbrydning og på vej til at blive erstattet af konkurrencestaten. Hvordan skal vi som kirke og kristne se på det? Har kirken og den enkelte kristne et ansvar? Og hvad består det i?
Jørn Henrik Petersen er professor emeritus fra Afdelingen for Velfærdsstudier og Offentlig Politik under Institut for Statskundskab, Syddansk Universitet og har blandt andet været leder af Center for Velfærdsforskning.

Billetter for foredrag koster 80 kr., og kan købes ved fremmøde på kirkekontoret senest mandag den 11. november kl. 13.00 - kontant eller MobilePay. Kan også købes efter søndagshøjmessen ved kirketjeneren. Med i arrangementet vil kirken servere et måltid varm mad, kaffe og te. Drikkevarer kan købes.

Jørn Henrik Petersen, foredragsholder
80 kr.