• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 23. oktober 2019, Kl. 18:30 til kl. 21:00

Gitte Konradsen: Leonardo da Vinci – liv og levned

Hvem var manden bag Mona Lisa? Hvordan så Leonardo da Vincis samtid i Renæssancen ud og på hvilken måde formede hans liv sig? Som maler, tegner, opfinder, teoretiker og filosof var han indbegrebet af et renæssancegeni, og hans bidrag til kunst, litteratur, videnskab og teknologi er overvældende i omfang og fascinerer og betager os stadig i dag, 500 år efter hans død.
Gitte Konradsen er cand. mag. i historie, italiensk og dansk, med speciale i italiensk Renæssance.

Billetter for foredrag koster 80 kr., og kan købes ved fremmøde på kirkekontoret senest mandag den 21. oktober kl. 13.00 - kontant eller MobilePay. Kan også købes efter søndagshøjmessen ved kirketjeneren. Med i arrangementet vil kirken servere et måltid varm mad, kaffe og te. Drikkevarer kan købes.

Gitte Konradsen, foredragsholder
80 kr.