Tirsdag d. 28. maj 2019, Kl. 10:00 til kl. 11:00

Babysalmesang er for 0-1 årige og deres forældre eller bedsteforældre. Til levende musik på flyglet og under ledelse af en sanger og rytmikunderviser giver vi børnene mulighed for at opleve salmerne gennem sanserne: ved at se, føle, lytte og bevæge sig. Vi synger, danser og vugger salmernes stemning ind i barnet. Kirkens smukke rum medvirker til at skabe en helt særlig oplevelse for både børn og voksne. Musik stimulerer det lille menneskes udvikling og giver de voksne et fredfyldt åndehul. Salmerne og sangene kan du også bruge derhjemme f.eks. til godnatsange. Vi glæder os til at møde dig og dit barn. Ved Eva-Louise Rønnevig, sangpædagog, og Bo Riemer, pianist.
Tilmelding, kontakt og info: Eva-Louise Rønnevig, tlf.: 2092 2781 / mail: ronnevig@gmail.com.

Eva-Louise Rønnevig, sangpædagog. Bo Riemer, organist