Onsdag d. 10. april 2019, Kl. 18:30 til kl. 21:00

Peter Vuust: Hvorfor har vi musik? – menneskets musikalske udvikling.
Med afsæt i en biologisk tankegang forklarer Peter Vuust i dette foredrag, hvordan mennesket har udviklet sig musikalsk, og hvordan musikken har haft social betydning, især når det kommer til menneskelige følelser. Musik er ikke bare musik. Det er også et biologisk fænomen, der udløser reaktioner i hjernens belønningscenter. Peter Vuust er jazzbassist, hjerneforsker, komponist og orkesterleder. Foruden sin medvirken på mere end 90 pladeindspilninger, heraf seks som orkesterleder, er han også professor på både Det Jyske Musikkonservatorium og på Aarhus Universitet. Han er desuden en internationalt anerkendt hjerneforsker og leder af grundforskningscenteret Center for Music in the Brain på Aarhus Universitet.
Billetter for foredrag koster 80 kr. Betales og afhentes på kirkekontoret senest mandag den 8. april kl. 13.00 - kontant eller MobilePay. Kan også købes efter søndagshøjmessen ved kirketjeneren. Med i arrangementet vil kirken servere et måltid varm mad, kaffe og te. Drikkevarer kan købes.

Peter Vuust
80 kr.