Onsdag d. 22. februar 2023, kl. 18:30
Gl. Holte Kirke
100 kr. billetter via kirkens hjemmeside
UDSOLGT: Mad og meninger med Anders Jerichow

Anders Jerichow giver denne aften et overblik over konflikten mellem israelerne og palæstinenserne, en konflikt som synes uden ende, og som stort set har stået på siden staten Israels oprettelse. Anders Jerichow har rejst på kryds og tværs af Mellemøsten, Nordafrika og Sydasien. Han har skrevet en stribe aktuelle og historiske bøger om udvikling i den arabiske verden, om regionens konflikter og menneskerettighedsproblemer. Desuden har han udgivet et værk om internationale bladtegnere og deres vilkår i forskellige lande. Han var i ti år formand for Dansk PEN og er i dag formand for Humanity In Action Denmark. Han er senior-korrespondent, kommentator og lederskribent på Politiken, har tidligere været chefredaktør på dagbladet Aktuelt og udenrigsredaktør på Weekendavisen. Billetter kan købes indtil mandag den 20. februar kl. 12.00.