Begivenheden har allerede fundet sted.

Onsdag d. 18. januar 2023, kl. 18:30
Gl. Holte Kirke
Entre, tilmelding på kirkens hjemmeside eller kirkekontoret.
UDSOLGT Mad og meninger med Lone Franck

Hvad er det, der former vores personlighed? Og hvorfor er man robust, sensitiv, indadvendt eller udadvendt? Vi går alle rundt med nogle vage formodninger om, hvordan livet har gjort os til dem, vi er. Men holder de? Videnskabsjournalist Lone Frank tager os denne aften på en fascinerende rejse ind i den nyeste forskning, som med et kig på gener og hjerner afslører, hvad der faktisk foregår. Få hendes personlige historie og de overraskende opdagelser af, hvad arv og miljø i virkeligheden betyder, og navnlig ikke betyder, for vores psykologi. Foredraget giver et øjenåbnende og befriende indblik i vores inderste, og åbner nye døre til, hvordan vi kan forandre os, hvis det er det, vi vil. Billetter kan købes fra 1. december og indtil mandag den 16. januar kl. 12.00.