Onsdag d. 26. oktober 2022, kl. 10:30
Gl. Holte Kirke, Kohavevej 81, 2950 Vedbæk
Signe Ahlburg
Sorggruppe

Samtaler om sorg og savn Det er svært at miste, og nogle har brug for at tale med andre om det. Samtalerne er for alle, der har mistet en af deres nærmeste. Samtaler om sorg og savn er et sammenhængende forløb, og samtlige præster i Rudersdal Provsti står bag initiativet. Gruppen ledes af sognepræst Signe Ahlburg, Gl. Holte Kirke og sognepræst Lise Djernes Østergaard, Holte Kirke. Alle er velkomne, følgende datoer: Onsdag 26. oktober Onsdag 16. november Onsdag 30. november Alle dage kl. 10.30-12.00. Samtalerne foregår i Gl. Holte Kirke, Kohavevej 81. For at deltage skal du kontakte en af præsterne senest fredag den 23. september sognepræst Signe Ahlburg - saka@km.dk, tlf. 21513618 eller sognepræst Lise Djernes Østergaard, tlf. 30315456 - kldo@km.dk. Kontakten kan også formidles gennem en af præsterne, hvor man bor.