Mandag d. 6. juni 2022, Kl. 10:00 til kl. 15:00
Gl. Holte Kirke, Kohavevej 81, 2950 Vedbæk
Signe Ahlburg, Elena Koukhar, kirketjenere, Jannik Theilgaard
Pinsefest

Vær med til en festlig dag, hvor der både er underholdning for børn og voksne. Mød andre mennesker, eller glæd dig bare over, at det er blevet sommer. Kl.10.00 er der gudstjeneste i kirken med begge kirkens præster, Signe Ahlburg og Jannik Theilgaard. Efterfølgende vi kirkepladsen være fuld af boder med alt godt til ganen. Forfatter, klummeskribent og ekspert i forandringskommunikation, Annette Franck, holder grundlovstale. Der vil være loppemarked og lotteri, hvor overskuddet går til Ukraine. Trørød Grundejerforening har en stand med børneunderholdning. Historisk-topografisk Selskab for Søllerødegnen er også på pletten. Der er klassiske toner i kirken ved organist Elena Koukhar og kirkens korister og jazzede ditto på kirkepladsen med trioen JazzTimes. Grafisk Gruppe viser tillige deres flotte kunst frem. Dagen afsluttes med lodtrækning i lotteriet og fællessang på kirkepladsen. Vel mødt!