Onsdag d. 19. januar 2022, Kl. 18:30 til kl. 21:00
Line Knutzon
80 kr.
Mad & Meninger

Det er en af landets mest centrale og originale moderne danske dramatikere, der besøger kirken denne aften. Line Knutzons dramaer tematiserer eksistentielle og politiske emner, og hun gør det i et sprog, som er energisk, fuldt af poetiske perler, humoristisk spiddende og absurd på en meget morsom måde. Line Knutzon har blandt andet skrevet ’Snart kommer tiden’, ’Først bli'r man jo født’, ’Guitaristerne’, ’Camille Clouds brevkasse’ og serien om Måvens og Peder. I samarbejde med forfatterne Mette Moestrup og Naja Marie Aidt udgav Line Knutzon i 2014 bogen ’Frit Flet’. Bogen er skrevet af de tre kvinder i fællesskab og er en blanding af mange genrer, heriblandt lyrik, prosa, dagbogsnotater og e-mails.
Billetter kan købes på kirkekontoret med kontanter eller MobilePay fra den 1. januar og indtil mandag den 17. januar kl. 12.00.