Mad og meninger under de nye coronarestriktioner

# Nyheder
Udgivet af Jannik Theilgaard, tirsdag d. 12. oktober 2021, kl. 18:22

På grund af de nye coronarestriktioner vil der ikke være fællesspisning før foredragene i januar og februar. Foredragene afholdes i kirken kl. 19.30 - 21.00. Det er gratis at deltage, men der kræves tilmelding her på hjemmesiden til foredraget med Charlotte Weitze den 9. februar. Derudover kræves der gyldigt coronapas. Mundbindskravet er også gældende.

Foredraget med Line Knutzon den 19. januar er allerede overtegnet. Der er således ikke flere billetter. Alle med billetter, der blev købt til det aflyste foredrag med Line Knutzon i efteråret, vil på grund af den aflyste fællesspisning få udgifterne refunderet på selve aftenen eller ved personligt fremmøde på kirkekontoret.